Waarom kiezen voor FinaJuris?


Bij FinaJuris kan u rekenen op een zeer persoonlijke aanpak. Een vaste contactpersoon en dossierbeheerder gedurende de ganse samenwerking garanderen een grondige en allesomvattende kennis over uw dossier. De samenwerking start met een concreet gesprek waarin problemen zorgvuldig worden gedetecteerd en omschreven. Op basis hiervan wordt een actieplan voorgesteld die daarna grondig zal worden geïmplementeerd en uitgevoerd.

FinaJuris staat voor een competent advies op maat van uw vennootschap of persoonlijke situatie. Enkel experten worden voor u ingezet. FinaJuris is een kleine vennootschap die door een jarenlange internationale ervaring in retail & corporate banking over een uitgebreid netwerk van onmiddellijk beschikbare freelance medewerkers met diverse competenties in de financiële wereld beschikt. Onze klanten vragen immers snel in te grijpen bij ad hoc problemen of hen efficiënt te begeleiden bij grote projecten.

In de eerste plaats luistert FinaJuris naar haar klanten om zo een oplossing perfect op maat en aangepast aan de noden van de klant voor te stellen. De flexibiliteit van FinaJuris staat centraal bij elke samenwerking. Het advies van FinaJuris kan zowel in het Nederlands, Frans als Engels gebeuren.

Tot slot wenst FinaJuris een absolute transparantie in de kosten voor de klant te onderschrijven. De tarieven worden duidelijk op voorhand afgesproken met de klant en er worden geen bijkomende kosten aangerekend.